Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Webfejlesztés

- 11 találat
1.Compress Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1172 Budapest, Lyka Károly u. 13
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/compresskft-c
Rólunk: Cégünk, 1999 óta ügyfelei rendelkezésére. Az elmúlt több mint 10 évben, lehetőségünk nyílt arra, hogy nem csak komplex átfogó szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, a számítástechnika terén, hanem, hogy szolgáltatásainkat, még inkább tökéletesítsük, még jobbá tudjuk tenni. Ügyfélközpontú cég lévén, számunkra nagyon fontos, hogy minden felmerülő problémával kapcsolatban, tökéletes megoldást találhassunk! Tegyen egy próbát Ön is!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Számítógépes hálózat építése. Weboldal készítése.
2.Proaction Hungaria Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1056 Budapest, Váci u. 78-80.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/proactionhunga-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Informatika, Webfejlesztés
Tevékenységi ismertető: Informatikai szolgáltatás.
3.Capella Computer Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1193 Budapest, Komjáti u. 15/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/capellacompute-c
Rólunk: Cégünk 1996-ban alakult, az első két évben csak vállalati szerviz és rendszergazdai tevékenységet végeztünk. 1998-ban nyitottuk kiskereskedelmi üzletünket, mely jelenleg Budapest XIX. kerületében, a Hunyadi u. 25. szám alatt működik.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Vállalkozásoknak teljes körű számítástechnikai szolgáltatás. Számítás és irodatechnikai kellékellátás. Hálózatépítés, internet-előfizetés. Üzletünkben számítógépek, alkatrészek, kellékanyagok kereskedelmével, javításával foglalkozunk.
4.ARTtypo Stúdió Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1091 Budapest, Üllői út 89/A fszt. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/arttypostudio-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Webfejlesztés
5.Lamar Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2131 Göd, Ady Endre út 18.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lamarkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Informatikai szolgáltatás, Webfejlesztés
6.ICD 2000 Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1052 Budapest, Városház u. 16.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/icd2000kft-c
Rólunk: Cégünk internetes szolgáltatásokat nyújt megrendelői számára. Szolgáltatásaink kiterjed olyan informatikai tevékenységre, amellyel Ön vagy cége az internettel kapcsolatban találkozhat. Elkészítjük internetes stratégiáját és segítünk a közösen kitűzött célok megvalósításában, átlátható és megbízható eszközöket biztosítunk rendszergazdái, programozói részére, elkészítjük weboldalát és betanítjuk használatát, elemezzük látogatási statisztikáját és segítünk, hogy milyen internet-marketing eszközöket alkalmazzon, céges levelezési rendszer kialakítása, weblap fejlesztés, server üzemeltetés.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Webfejlesztés, webhosting, üzleti serverhosting, webes stratégia, üzleti információs tanácsadás.
7.PolarSys Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9326 Szil, Árpád u. 108.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/polarsysbt-c
Rólunk: A PolarSys Informatikai Bt. az informatika több területét magában foglaló professzionális megoldásokat és szolgáltatásokat kínál kis - és középvállalatok illetve magánszemélyek számára. Cégünk erőssége, hogy összetett feladatok megoldására is képesek vagyunk, szakértelmünk nem csak főtevékenységünkre, az informatika egy ágára ─ honlapkészítés és hozzá kapcsolódó szolgáltatások (domain regisztráció, webhosting (tárhelyszolgáltatás)) ─ specializálódott. Az informatika és az információtechnológia szélesebb területének ismerete lehetőséget teremt a különböző megoldások ötvözésére. Segítségünkkel költségkímélő, ám de hatékony megoldások alkalmazásával sok felesleges kiadást, időt megtakaríthat. Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri az informatika fejlődését, így rugalmassan adaptálódik az IT társadalom állandó fejlődéséből adódó változásokhoz. A legnagyobb szükség ott van a szolgáltatásainkra, ahol: •költséghatékony, professzionális, megrendelő által szerkeszthető honlapra van szükség, melyhez világszinvonalú, megbízható háttérszolgáltatások kell hogy társuljanak •a informatikai, honlap -frissítési, -karbantartási feladatok ellátására nem megtérülő a megfelelő ismerettel rendelkező szakemberek állandó, főállású foglalkoztatása •a számítógép-hálózat és az információtechnológiai eszközök méretüknél és feladatuknál fogva nem napi rendszerességű karbantartást és rendszeradminisztrációt igényelnek •a felmerülő problémák és feladatok határozzák meg a fejlesztések irányát, és ehhez keresnek szakértő partnert •az induló vállalkozás üzleti céljai eléréséhez megfelelő informatikai eszközök kiválasztásában és komplett rendszerek kiépítésében illetve az on-line megjelenés (honlap) kialakításában kell segítséget nyújtani •az induló vállalkozás a lehető legkevesebb informatikai beruházást szeretné megvalósítani a kezdeti felfutási szakaszban. A részletekért kérjük tekintse meg szolgáltatásainkat, kérje ingyenes árajánlatunkat és reméljük mielőbb elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!
Besorolás Gyártó
Termékek: Szoftver
Tevékenységi ismertető: Szoftver- és honlapkészítés, tanácsadás, számítógép javítása.
8.RG Stúdió Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7623 Pécs, Hőgyes E. u. 30.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/rgstudiokft-c
Besorolás Gyártó, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Informatika, Webfejlesztés
Márkák: Toshiba
Tevékenységi ismertető: Teljes körű internet- és szoftverszolgáltatási tevékenységünkkel partnereink számára olyan kompakt, átfogó szolgáltatási csomagokat tudunk kialakítani, melyek segítségével napi ügymenetük rugalmassá és könnyen nyomon követhetővé válik.
9.2 Kal Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1012 Budapest, Kuny Domonkos u. 13-15.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/2kalbt-c
Rólunk: Cégünk 1997-ben kis családi vállalkozásként indult. Kezdetben is hálózatokat építettünk: számítógépeket, perifériákat és kellékanyagokat forgalmaztunk. Ügyfélkörünk bővülése és visszatérő ügyfeleink igényei megkövetelték, hogy profilunkat bővítsük és átalakítsuk. Jelenlegi internetes szerverszolgáltatásunkat, egyedülálló üzemeltetési szolgáltatásunkat szoftverfejlesztési szolgáltatásunk dominálja.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Számítógépek, számítástechnikai termékek gyártása, forgalmazása, szoftverfejlesztés.
10.Trigrand Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1188 Budapest, Jáde u. 7/A/1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/trigrandkft-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Informatikai termékek kereskedelme, hálózattervezés, -karbantartás, tanácsadás.
11.Telekommunikation Access Consulting Kft
Megye:
Budapest
Cím:
1125 Budapest, Galgóczi u. 9-11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/telekommunikati-c
Rólunk: Cégünk 1994-ben kezdte meg működését. Tevékenységeink, hálózattervezés, tanácsadás, konfigurálás, fenntartás; LAN hálózatok kialakítása, működtetése; átvitel technikai eszközök üzembehelyezése, programozása, konfigurálása; kisméretű optikai hálózatok fenntartása, üzemeltetése; tanfolyamok tartása, lebonyolítása az ügyfelek számára. Szakszövegek, szakmai előadások fordítása. Webfejlesztés, szoftverfejlesztés.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: IT Telekommunikáció, távközléstechnika.